søndag 3. oktober 2021

Høstdreggen 2021

Fredag 1. oktober - første dag etter fredningsmåneden - startet litt som året har vært, med tap av storfisk. Bittert, men det var bare å riste det av seg. To godkjente fisker på hhv 52 og 60cm ga håp for dagen som skulle komme.

Konkurransedagen lørdag startet 52 båter i et nokså vind -og regnfullt vær. Det begynte bra for oss, med tellefisk allerede før 10 minutter var gått. Da klokka var 1000 ledet vi med tre tellefisker. Deretter fulgte en lang, frustrerende periode med flere bomhugg og undermålere. Først tjue minutter før slutt lå neste ørret i båten. Med den ble det en 2.plass i Høstdreggen, samt 2.plass totalt i sammendraget, Vårdreggen inkludert. Atle Knapp vant totalt, noen få poeng foran oss. Vi gratulerer!

Team Fjørhanen var eneste lag med 4 fisker (52-54-62 og 62 cm), og vi var bare såvidt bak Team Falken som vant Høstdreggen. Marginene går fortsatt imot, men det er likevel all grunn til å være fornøyd. 17 av båtene fikk godkjent fisk, totalt 28 stk. (Se resultatliste nedenfor). Til helga er det ny konkurranse i Øvre Mjøsa. Kanskje bettet blir enda litt bedre da - man gleder seg iallfall stort!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar