søndag 6. mars 2022

Trøblete start på sesongen

18. februar reiste jeg ned med båten til Dalbergså. Da var det to år siden sist. Men, det som skulle bli et hjertelig gjensyn med Vänern ble til et kort, kjipt møte. Årsaken var en motor som ikke ville fungere. Fikk mye hjelp, og kjørte fylket rundt etter nye deler, men problemet lot seg ikke fikse. Det  var bare å reise hjem.

Denne helga reiste jeg ned igjen, nå med Arild Falkfjell og Hans Ivar Hagesveen. Sistnevnte er særdeles oppegående på alt som har motor å gjøre, og etter litt skruing og testing så det ut til at problemet var løst! Vi fikk fisket 3 timer på fredag, med en ørret på 63cm som resultat. Lørdag fikk vi, i til dels mye sjø, først en villørret på 73 cm, og deretter en finneklipt ørret på 80cm. To av tre fisker tok lauer på riggen, 9-10m ned. 

Hva skjedde i dag, søndag? I nydelig vær, med tanke om å fiske nær Dalbergså, streiket motoren igjen. Nå er jeg drittlei, og det blir neppe flere turer til Sverige før mjøssesongen starter. Om jeg i det hele tatt har en motor i mai, da. Det får tiden vise!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar