mandag 29. april 2019

Rapport fra Baggerud!

Da har en gjeng trollingfiskere fra mjøsområdet tilbragt tre dager i Baggerud. For meg var det første gang. Jeg hadde med meg Hans Ivar Hagesveen fra Biri som matros alle dagene. Vannet var kaldere enn i Dalbergså - fra 4,2-6,0 grader. Torsdagen begynte ved Sjöhällan, og der var det mye gjedde. Og villfisk! Vi fikk to stk villaks og noen meter grønt før vi til slutt greide å lure enn godkjent laks kl. 1930. Den var 78 cm og 6,8 kg.

Fredag reiste vi ut til "Dubbel 24:an", et stykke lenger sør. Der viste det seg å kun være småfisk, så vi satte kursen mot Kils Udde. Der ble det nok en villfisk, og en haug med gjedde, før vi ga oss. 

Lørdag ble den store dagen! Vi reiste da ut til Lakholmen, og fisket i et område tett med garn. Vi fikk en flott laks på midt på dagen, og etter klokka 17 fikk vi ytterligere tre godkjente laks. Nok en gang tok den siste fisken kl. 1930. Fiskene var hhv 68-72-80 og 84 cm, den største 7,3 kilo. En utrolig morsom kveld på sjøen, og en dag vi nok aldri glemmer! Fiskene tok Bomber sal 25, hjemmelakket Fish Stalker i sal 25, Rapala Husky Jerk og en hjemmelakket Rapala Scatter Rap. Den siste har vært helt overlegen på mine siste turer. 

Neste år har gutta lyst til å reise til Dalbergså. Vi får se hvordan fisket utvikler seg. Akkurat nå er båten på Mjøsa, og der venter vi på nye eventyr!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar