søndag 20. mars 2016

Tung hjemreise

Dagens fiske ble ikke allverden for oss, men en godkjent laks på 65 cm ble det. Den tok en hittil uprøvd kinavare på morgenkvisten. Tidspunktene 07-09 og 11-13 har vært hete på denne turen, men i dag var vi ikke på rett plass til rett tid. Men, det var det andre som var. Både Egon, Cops og to andre team fra Dalbergså fisket bra i solsteike og til tider bleke. Under er Cops-båten på vei inn i lyset.


Dagens fine laks. Nå behørig filitert og vakuumpakket. Alle åtte godkjente fisk på denne turen har vært i flott kondisjon, og med to fisk over 7 kilo er det ikke lov å være annet enn veldig fornøyd.


Klart morsomst for meg var det å finne ut at laksen satte pris på hjemmelakket kinavare. Det gir inspirasjon til noen flere timer i furtebua. 

Så får båten ligge i sola og vente på neste anledning. Den har godt selskap. Har blitt ordentlig glad i Dalbergså, og idag var det ikke helt enkelt å reise hjem. Det har vært en flott tur. Ønsker de heldige gjenværende skitt fiske og ber de vise måtehold og hensyn til en stakkar som må sone noen dager på jobb.  Jeg skal iallfall være fysisk tilstede...
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar