fredag 18. desember 2015

Året som gikk - i bilder

Året som har gått har vært begivenhetsrikt, med mange oppturer, men også påfølgende skuffelser. Det begynte så bra i begynnelsen av mars, da vi - inspirert av Blåmann og Laffens kjempefangster - dro ned til trollingens Mecka. Været spilte på lag, og det gjorde også fisket.

Knoll og Tott


Slik vi vil ha dem!


Vänern på sitt mest gjestmilde


Solformørkelse i slutten av mars


18. april 2015 - bleke, varme og sjanseløst fiske. Torkel leste bok (er det mulig??)


Torkel og Geir sto for perfeksjonering av filetèringsteknikk


Så var det oppstart på Mjøsa. Her fra 22. mai. Forøvrig med selskap fra en del av verden hvor C&R anses uhørt! Dermed sesongens eneste matauk-tur.


Fra NM i juni. Det ble en 19.plass, men langt viktigere - starten på en helt ny innrapporteringsmetode via målebrett og mms. Innføring av mulighet for catch & release ble en en stor suksess i mine øyne.


Mjøssesongen ble en veldig positiv opplevelse, med bl.a to pundinger på noen få dager. 
Tre av de beste nettene oppsummert i en video:

I sommer ble det bygget verksted mtp airbrushing av wobblere. En morsom og sterkt vanedannende hobby som jeg håper å utvikle med nye wobblertyper og teknikker til neste år.Som sagt var det også skuffelser, og den største ble høstsesongen på Vänern. Det ble mye venting og lite fisk, og både sjøltillit og synet på sjøen fikk seg en knekk. Ingen store fisk, og kun noen få, "hederlige" resultater. Mål for 2016: 1) Oppleve en god vårsesong på Vänern og 2) Heve Geirs mjøsrekord fra hans første tur på Mjøsa, den gang sprøttene var laaange og ørretene sto i kø under Nesbrua (og t-skjorter med kyssende par var "in" ) Tall fra Hunderfossen og sommerens opplevelser forteller at det ikke er helt umulig!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar