mandag 1. juli 2019

Fiskefesten 2019

Min tredje deltakelse på Fiskefesten i Rendalen ble en gjesteopptreden hos Team Falken. 45 timer non-stop fiske, uten å kjenne land under føttene. Moro! I løpet av helga fikk vi totalt 8 godkjente ørret over minstemålet på 40 cm. Fiskene var hhv 40 - 42 - 45 - 46 - 47 - 47 - 50 - 52 og 73 cm lange. Det ble langt flere bomhugg og mistede fisker, blant annet enn virkelig fin en natt til søndag. Vi var lenge med oppe i toppen, men til slutt vant Aleksander Abrahamsen en meget velfortjent seier. Det er hyggelig å kunne gratulere en så verdig vinner! I skrivende stund er fortsatt ikke resultatlisten for klasse "Sjø" ferdigskrevet, men vi vet såpass at vi antakeligvis ble nr. 5 (nå bekreftet). Vi er brukbart fornøyd med det.

Storsjøen har blitt en mye mer interessant sjø å fiske i etter at krøkla kom. Fisken er penere, og selv om det er langt mellom nappene, kommer de hyppigere enn før. Sjansen for større fisk er absolutt tilstede. Vår største fisk var rundt 4 kilo og altså 73 cm lang, og vinneren hadde bl.a to fisker på 78 og 80 centimeter. Konkurransens største fisk var 84 cm!

Det morsomste for meg denne gang var, bortsett fra at vi hadde det veldig bra i lag og fungerte godt som team, det faktum at vi innimellom kjørte med agnfisk. Det fungerte meget godt. Vi brukte smårøye og krøkle. Minuset var fryktelig mange bomhugg og tapte fisker, men vi har en teori om hvorfor, og satser på utbedring av problemet før neste års konkurranse. Gleder meg allerede til det!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar