mandag 27. juni 2016

Hyggelig gjensyn


I natt ble det et hyggelig gjensyn med tidligere samboer fra studietiden; Snorre Utengen. Har ikke vært allverdens bett senere tid, så målet var at Snorre skulle få med seg en matfisk hjem. Det klarte vi med en fin fisk på 2,2 kilo. Det blåste jevnt, og gynget godt, gjennom hele natta, men vi var likevel enige om å prøve igjen i juli måned. Takk for turen Snorre!

søndag 19. juni 2016

Krokodillenatt


Hvis noen er i tvil; gjedda har definitivt ankommet godplassene dine! Natta har vært fin, men dyr....for å si det sånn. Og det anbefales IKKE å kjekse 8 kilos krokodiller i ryggen, noe jeg hadde 'gleden' av like før midnatt...sånt tar nemlig tid. Heldigvis ville også en halvpunding av den riktige sorten ha Shadow Rapen. Den gis bort til Geir, som røyker fisk så naboen tror det brenner. Takk for i natt, Mjøsa. I'll be back!

mandag 13. juni 2016

Fiasko de luxe

En altfor ren båt
Skal denne siden ha troverdighet, må det blogges også når det går dårlig. Og igår gikk det virkelig dårlig! Måleplanke og kroktang ble liggende urørt hele natta, og konkurranse-forbannelsen fortsatte å hvile over Team Fjørhanen. Er faktisk skikkelig skuffa, for i år hadde jeg forhåpninger om noe langt bedre. Men, da er det iallfall hyggelig å kunne glede seg på Morten Martinsens vegne - en mer verdig vinner er nok vanskelig å finne. Grattis igjen, Morten - vi ses til neste år!

lørdag 11. juni 2016

NM 2016


Om ikke lenge går startskuddet for årets norgesmesterskap. Nokså varmt i været, og 3-4 m/s sønnavind kan bety bra fiske. Ambisjonen er uansett å forbedre fjorårets 19.plass. Skitt fiske!

søndag 5. juni 2016

Fin helg på Mjøsa

En fin og trivelig helg på Mjøsa er over. Første natta var kort og hektisk, den andre natta var noe lengre og roligere - men med større fisk i båten. Mjøsdreggen gikk av stabelen denne natta, og vi forsøkte å komme litt vekk fra de største ansamlingene av båter. Det ble totalt 16 fiskekontakter i løpet av helga. Tre av fiskene var rundt 3 kg, mens den største var 81 cm og 5,2 kg. Den, og mange av de andre, svømmer fortsatt rundt i sjøen. Spesielt artig var det at "Kina-Geir" var tilbake i storform, og til og med tillot skipperen å fiske med et par Rapala.

Veldig synd at så få arrangører vurderer innmelding av fisk via e-mail, slik at C&R kan bedrives, men til helga er det NM, og der har arrangøren skjønt det! Vedlagt noen bilder, og HER er en kort, liten film fra i natt. Vi ses på Gjøvik til helga!