fredag 29. januar 2016

Isfiske


Fiskesuget er stort og tida går tregt. Har tatt turen til fjells for å prate trolling og lure noen fisk under isen. At vi valgte en helg med stiv kuling overrasker vel ingen, men fisken ser ut til å like det. 12 ørret på en liten morgenøkt er ikke å kimse av. Vi følger med på utviklingen i Dalbergså og håper å være utpå i løpet av februar/ tidlig mars.

tirsdag 19. januar 2016

Ursuit "Easy Divorce"

Fryser du på øra? Da kan jeg kanskje hjelpe deg. Men det er noen kriterier som må møtes: Gir du generelt blaffen, kunne du tenke deg rask skilsmisse, tenker du kompromissløst "komfort før utseende", har du fortsatt posters av Thomas Wassberg og Juha Mieto på veggen eller stiller du opp som julenisse hvert år? Da er dette lua for deg! Lua, merket "humiliation guaranteed", ydmyker deg raskt og effektivt mer enn Einars "gäddcaps", og sendes deg så raskt som overhodet mulig pr. post, kun mot porto. Ta kontakt på guabak@online.no




lørdag 9. januar 2016

Blir det is?

Det har vært kaldt en stund....blir det is på Mjøsa? Kjørte litt rundt og sjekket forholdene i dag, men det er nok et stykke igjen. Dersom kulda fortsetter og vi får snø, kan det hende man får en mulighet eller to til å tine opp litt krøkle og senke dem ned mot storørreten. Det er noen år siden forrige forsøk. Meteorologene spår mye snø i Sør-Norge for døgnet som kommer, og de som håper på isfiske håper nok også at de får rett!


Hamar Brygge med utsikt mot Holmen en drøy mil ute i tåka


Stupetårnet


Lite fristende med bad i dag




Fra Legesenteret med utsikt mot Tingnes og Nesbrua i det fjerne


Utsikt mot Kalkbrenneriet og innover i Furnesfjorden