søndag 14. juni 2015

Diverse forbedringer på båten


Rett før NM var båten hos Stener på Mjøsservice for montering av Eberspächer D2, riggfeste og nye, sjøllagde "instrumentplater" bak ratt og autopilot-panel. Sjøl om det ikke var kaldt i natt, måtte varmeren prøves, og det ga virkelig mersmak. Koste meg i kortermet skjorte og joggesko. Ikke antydning til dugg til tross for en til tider svett og regnvåt dress. Synes monteringa av ventil opp mot høyre rute ble bra, og uttak ved gulvet vil også bidra til å sikre varme føtter til høsten.


Fin plassering av et instrumentpanel som til og med jeg forstår:
Når det gjelder de nevnte platene, fikk jeg først tilsendt folier fra produsent i Frankrike. Deretter fikk jeg plater tilskjært i aluminium. Litt pussing, lakkering og et lag med epoxy, så ble de skinnende og fine. Ikke minst er de kraftige og stive nok til formålet. Årsaken til dette arbeidet er at første eier av båten har flyttet rattet oppover. Fint det, med bedre plass til beina, men han var ikke så nøye på hvordan det så ut, og hadde plassert to stk brødfjøler i konsollen. Da ble dette løsningen.


Ferdig montert:


Riggfeste ble også montert, og både plassering og arbeidshøyde ble bra. Nå får det være nok prosjekter for ei stund. Ser ingen umiddelbare mangler ved båten i forhold til egne behov. Føles godt å få dette gjort før høstsesong på Vänern:)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar